Help. Mijn Galileo thermometer is kapot gevallen. Wat nu?

De inhoud van de Galileothermometers die wij verkopen zijn gevuld met gedemineraliseerd water en een mengeling van isoparaffinen en glycolen. Deze stoffen zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Als de thermometer kapot gevallen is, dan kunt u dit op de volgende wijze opruimen:

Voorzichtig de glasscherven oprapen. Let op dat u zich niet snijd aan het scherpe glas!

De plek kunt u goed reinigen met ruim schoon water. De plek goed reinigen met een schone doek en ruim schoon water. Regelmatig het water verversen helpt om het helemaal goed schoon te krijgen. Aangezien er isoparaffinen in het vloeistof van de thermometer zitten, zal het water wat vettig aanvoelen. Mocht u het niet schoon krijgen met enkel water, kunt u ook een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Let op dat het schoonmaakmiddel geschikt is voor de ondergrond waar u deze op wilt gebruiken.

Terwijl u aan het schoonmaken bent wel de kamer goed luchten. De geur is erg aanwezig, maar niet schadelijk voor uw gezondheid. Het beste zet u de ramen en de deuren open, zodat de geur zo snel mogelijk weg kan trekken.

Let op: Door de isoparaffinen (vette stof) kan het lastig schoon te maken zijn, echter is het wel belangrijk dit zo snel mogelijk te doen. (Zodat het niet in bijvoorbeeld het hout van de kast kan trekken).

Galileo Thermometer 42 cm, Multicolour

↕ 42 cm Ø 5 cm

Galileo Thermometer 34 cm, Multicolour

↕ 34 cm Ø 4,5 cm

Galileo Thermometer 28 cm, Multicolour

↕ 28 cm Ø 3,5 cm

Galileo Thermometer 18 cm, bont

↕ 18 cm Ø 2,5 cm
!