Over ons

Wij zijn DE online galileothermometer webwinkel met een inspirerend assortiment. Wij selecteren het beste aanbod en geven u een eerlijke prijs.

Met vragen kunt u ons bereiken op: +31 )0)597-43 23 81. (Op dit nummer zijn wij tijdens openingstijden van onze showroom bereikbaar).

En via Whatsapp zijn wij de hele dag bereikbaar op: +31 (0)6-13 35 25 64. Uiteraard kunt u ons ook per email bereiken via: contact@galileothermometer.nl.


Onze gegevens op een rijtje:

Handelsonderneming M. van der Molen
Papierbaan 35
9672BG Winschoten

Telefoon: +31 (0) 597 432381 (tijdens openingstijden)
whatsapp: +31 (0) 6 13352564
email: contact@galileothermometer.nl

KvK nummer: 60513144
BTW nummer: NL853943424B01

Openingstijden Showroom

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten

Wie is Handelsonderneming M. van der Molen?

Handelsonderneming M. van der Molen is de verzamelnaam van diverse webwinkels. De eerste webwinkel van de handelsonderneming bestaat reeds sinds 2008. Dit is Glastrends.nl, een webwinkel die glazen decoratie-artikelen verkoopt. In 2010 is de webwinkel Mooiweershop.nl toegevoegd. Deze webwinkel is gespecialiseerd in weer-gerelateerde artikelen. Ook in 2010 toegevoegd: Galileothermometer.nl. Een webwinkel gespecialiseerd in galileothermometers. In 2011 is daar Glazennagelvijl.nl aan toegevoegd. Deze webwinkel is gespecialiseerd in glazen nagelvijlen, die geïmporteerd worden uit Tsjechië. En in 2015 de (voorlopig) laatste toevoeging: Spaarpotkoning.nl. De spaarpotwebwinkel met het grootste assortiment van Nederland.

Showroom

In 2013 zijn wij ook verhuisd naar ons huidige pand. Hier hebben wij ruimte om zowel alle pakketten in te pakken en alle goederen binnen te krijgen van de fabrikanten. Maar, en dat is nog veel belangrijker, wij kunnen hier ook klanten ontvangen in onze showroom. Alle artikelen, die op alle sites staan, zijn hier te bekijken en kunnen direct mee genomen worden. Uiteraard is het mogelijk om in de showroom met zowel contact geld als met de pin te betalen.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en geen verborgen kosten. De verzendkosten die wij moeten betalen, worden gedeeltelijk doorberekend, waarbij wij zelf (het grootste) gedeelte voor onze rekening nemen.

Wij bieden u het grootste assortiment aan Galileothermometers, in de breedte en in de diepte, zowel in onze showroom als in de webwinkel. Bovendien zijn alle producten direct op voorraad.

Overal en altijd kunt u bij ons terecht. Onze showroom is bijna elke werkdag geopend en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. U kiest zelf op welke manier u zich laat informeren, waar u het product koopt én of u het product afhaalt of laat bezorgen door GLS. Natuurlijk altijd met de topservice van Handelsonderneming M. van der Molen.

!