Galileo Thermometer met Goethebarometer

Galileo Therometer met geïntegreerde Goethe-Barometer.

Deze Galileo Thermometer is bijzonder door de combinatie van thermometer en barometer, samen in één weersvoorspellend en metend instrument.

Deze 42 centimeter hoge blikvanger wordt geleverd met kleurstof in tabletvorm, en een spuitje om de barometer mee te vullen. Om kalkaanslag te voorkomen gebruikt u gedemineraliseerd water om de barometer mee te vullen.

Voor 16.30 uur besteld, morgen in huis*  |  Gratis verzending vanaf € 50,00 |  Bekijken en gelijk meenemen kan in onze showroom!

!
galileo thermometer met barometer

Galileo Thermometer met Goethe Barometer

Vandaag besteld, vandaag verzonden!
11TH1502
Galileo Thermometer met geïntegreerde Goethe Barometer.

De fraaie Galileo Thermometer laat de omgevingstemperatuur zien door middel van de gekleurde vloeistofbolletjes in de glazen buis. De temperatuur kunt u aflezen aan de hand van de labeltjes die onder de vloeistofbolletjes hangen. Stijgt de temperatuur, dan dalen de kogels langzaam naar beneden, en daalt de temperatuur dan zullen de bolletjes weer gaan stijgen. De onderste van de boven in de buis drijvende bolletjes geeft de actuele temperatuur aan, op de graad nauwkeurig. Aan de blauw gekleurde glazen vloeistofbolletjes hangen temperatuurlabeltjes, zodat de temperatuur af te lezen is.

Onderin de glazen buis van de Galileo Thermometer bevindt zich een Goethe Barometer, welke het weer voorspelt aan de hand van de luchtdruk. Al naar gelang de weersomstandigheden zal het water in het verticale pijpje stijgen of dalen, en laat daarmee vroegtijdig en betrouwbaar weersveranderingen zien. Bij mooi weer, dan daalt het vloeistofniveau, bij slecht weer zal deze stijgen. 

  • meet de temperatuur van 18 tot 24 graden Celsius, d.m.v. 7 vloeistofbolletjes
  • hoogte 42 centimeter

Barometer;

  • een vulspuit en  kleurtabletjes worden meegeleverd, kleurtabletjes kunt u oplossen in gedemineraliseerd of gekookt water ( ter voorkoming van kalkaanslag)
  • wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking
  • Duits kwaliteitsprodukt